ويزا توريستي كانادا

آژانس هواپیمایی جهانبان

محل تبلیغ شما محل تبلیغ شما

ويزا توريستي كانادا

ا
ويزا توريستي كانادا

ويزا توريستي كانادا

شما عزيزان مي توانيد با مطالعه اين مقاله اطلاعات مورد نياز در خصوص كشور كانادا ، مراحل و مدارك مورد نياز جهت ويزا توريستي كانادا را اخذ نماييد و همچنين ميتوانيد براي كسب اطلاعات بيشتر با كارشناسان ما تماس حاصل نموده و از مشاوره تخصصي و رايگان كارشناسان ما بهرمند شويد و سپس با داشتن اطلاعات كافي و مناسب جهت ويزا توريستي كانادا اقدام فرماييد.

ويزاي توريستي كانادا به گردشگران و تنها با هدف گردشگري اجازه ورود به خاك كانادا را مي‌دهد. يك گردشگر با ويزاي توريستي يا ويزاي موقت TVR-Temporary Resident Visa حداكثر اجازه اقامت در خاك كانادا به مدت ۶ ماه در سال را دارا مي‌باشد كه به دو گروه زير تقسيم مي‌شود:

  • ويزاي يكبار ورود (سينگل)
  • ويزاي چند ورود (مالتيپل)

هر دو گروه ويزا، براي مدت معين معتبر است و تا قبل از تاريخ انقضاي آن مي‌تواند مورد استفاده قرار گيرد.

ويزا توريستي كانادا يكبار ورود ( سينگل )

دارندگان ويزاي يكبار ورود يا سينگل تنها اجازه دارند تا يكبار وارد خاك كانادا شوند و بعد از خروج از خاك كانادا، براي وارد شدن دوباره بدان، نياز به اخذ ويزاي جديد از سفارت كانادا را خواهند داشت، تنها استثنا در اين مورد اين است كه گردشگران، كانادا را به مقصد ايالات متحده، سنت پير (St. Pierre) و يا ميكلون (Miquelon) ترك كنند. اگر گردشگران كانادا را به مقصد ايالات متحده و يا سنت پير و يا ميكلون ترك كنند، براي ورود دوباره به كانادا نيازي به گرفتن ويزا نخواهند داشت.

ويزا توريستي كانادا چند ورود ( مالتيپل )

ويزاي مالتيپل كانادا ( ويزاي مولتي ) يا چندبار ورود ( پنج ساله ) به بازديدكنندگان اجازه ورود به كانادا و اقامت در خاك كانادا براي مدت ۶ ماه در سال و سپس خروج از كانادا را خواهد داد. دارندگان ويزاي مولتي كانادا مي‌توانند در سال بعد بدون نياز دوباره به ويزا وارد خاك كانادا شوند. براي گرفتن ويزاي پنج ساله كانادا ، پيشنهاد مشاوران ويزا كانادا به شما اين است كه در قدم اول براي اخذ ويزا توريستي كانادا، اعتبار پاسپورت خود را تمديد كنيد.

مدارك لازم براي اخذ ويزا توريستي كانادا

به منظور اخذ ويزاي توريستي كانادا ، بايد مدارك زير را براي افسر سفارت آماده كنيد:

  • پاسپورت معتبر
  • سلامتي كامل جسمي و ذهني
  • قانع كردن افسر سفارت مبني بر اينكه شما به كشور خود بازمي‌گردد
  • داشتن برنامه سفر مبني بر اينكه شما در طي مدت مشخص و محدودي در كانادا اقامت كنيد.
  • خارج شدن از خاك كانادا قبل از انقراض تاريخ ويزا
  • نداشتن انگيزه براي استخدام در كانادا مادامي كه در كانادا هستيد.
  • نداشتن سوپيشينه
  • ثابت كردن اينكه خطر امنيتي نداريد.
  • موافقت كامل در مورد اطاعت همه جانبه قوانين و مقررات
  • در صورت لزوم و درخواست افسر سفارت، ممكن است از شما تقاضاي معاينات پزشكي شود

شايان ذكر است كه قوانين مربوط به مهاجرت به كانادا معمولاً بخاطر تغيير شرايط، شامل برخي تغييرات ميشود، بدين جهت شما مي­توانيد براي اطلاع از آخرين قوانين مهاجرت و اخذ ويزا كانادا با ما تماس بگيريد تا شما را از نحوۀ اقدام مناسب آگاه نماييم و قوانين موجود در مورد شرايط فعلي اخذ ويزا را برايتان توضيح دهيم. شما عزيزان همواره مي توانيد با تماس با آژانس هواپيمايي جهانبان از مشاوره تخصصي و رايگان كارشناسان ما به صورت تلفني بهرمند شويد.



تعداد بازديد : 10
تاریخ انتشار: يکشنبه 8 مهر 1397 ساعت: 11:50
برچسب ها : ,

بخش نظرات این مطلب


ليست صفحات

تعداد صفحات : 0

دوستان و همکاران

با مرجع گرافیک دوست شوید !


محل لگوهای شما محل لگوهای شما محل لگوهای شما محل لگوهای شما محل لگوهای شما محل لگوهای شما محل لگوهای شما محل لگوهای شما محل لگوهای شما محل لگوهای شما محل لگوهای شما محل لگوهای شما محل لگوهای شما محل لگوهای شما
تمامی حقوق سایت و قالب برای((آژانس هواپیمایی جهانبان)) محفوظ می‌باشد و هرگونه سؤاستفاده و کپی برداری پیگرد قانونی دارد | کپی رایت ۲۰۱۳
طراحی و سئو: تهران گراف ترجمه: فرهنگ بلاگ